BAD ROMANCE



Copyright på alla bilder såklart!


We're back bitcheees!

Precis som min kära vän sa så är vi tillbaka! Och för att stanna, haha!

Ska försöka att uppdatera så ofta vi orkar, denna gången ska vi verkligen engagera oss och i morgon så planerar vi att ta lite kort till den nya headern!
Detta ska bli så spännande och roligt, ser fram emot att få starta bloggandet på riktigt!

Och jag kör igång direkt med att lägga in en video som fick mig att gunga med i första ordet, sjukt härlig låt och deras rörelser är ju bara... POW!

Håller med dem helt klart, I like big butts and I cannot lie!


Over and out, Toffie. ♥

Let me in

Här har det varit tyst.. 

Men jag tänker avbryta denna tystnad!

Eh, detta har väl gått som det gått. Men nu är vi (countar in Toffie för HON ska bli inblandad hehe), tillbaka! Med nya tag och kanske en gnutta mer inspiration än förra gången då vi försökte skriva (skitsnack, jag skrev en massa deprimerande texter och toffie stod för de 'glada' och normala inläggen.. fail.) en massa men inte gick så bra då vi hade bloggar åt sidan om denna. Sure, vi båda har kvar de bloggarna men varför inte köra en ihop igen som förr? Något från förr i tiden måste man bara ha kvar, och det kan vara denna oerhört nostalgiska hemsidan som skapats av oss någon gång i April, då vi satt säkert två timmar med att knepa och knåpa ihop en liten blogg som inte ville finnas till först.. Haha! Det var roligt, riktigt roligt faktiskt
Stylethemusic punkt blogg punkt s och ett e, är tillbaka! Iallafall jag..


KRAM SOFIE! ♥

RSS 2.0